dijous, 3 d’octubre del 2013

ACCIÓN MAGISTRAL 2013

Durant els dies 27 i 28 d’octubre les mestres de PT i AiL, integrants del bloc de la CASETA UN LLOC ESPECIAL, Silvia, Elena i Mariló, vam estar en Madrid assistint a l’encontre “ACCIÓN MAGISTRAL 2013”, organitzat per la FAD (Fundació d’Ajuda contra la Drogadicció), la Unesco i el BBVA, que tenia per finalitat tractar el tema de l’educació en valors i propiciar els projectes educatius entre centres de diversos llocs. 

Va ser una experiència fabulosa el fet de poder compartir preocupacions, treball, problemes, debat i motivació amb un grup tan nombrós i divers de professionals de l’educació. Hi ens ajuntàrem procedents de tota Espanya.
Des del primer moment ens reberen atentament tractant-nos amb cura, valorant-nos com a professionals, escoltant-nos i donant-nos l’oportunitat de poder parlar i demanar.


Van ser uns dies d’optimisme, de tornar a creure que TOT ÉS POSSIBLE, un optimisme que no hem de perdre perquè hem de mantenir l’esperit i les ganes d’educar en valors per damunt de tot, ganes d’EDUCAR MÉS QUE ENSENYAR. I ho hem de fer malgrat els entrebancs que tantes vegades trobem en el nostre treball.

Ací teniu un vídeo amb els millors moments de l'encontre:




I si voleu conéixer més sobre els projectes que duen a terme des de “Acción Magistral”, cliqueu sobre la imatge:



Volem compartir amb vosaltres  unes fotos del nostre pas per l'encontre:


3 comentaris:

  1. Nosaltres tambè ho esperem. Sempre es trau profit de tantes hores intenses on no es para de compartir, qualsevol moment és vàlid per a conéixer nova gent i noves idees, siga entre corredors, al voltant d'una taula de menjar o de treball, tan se val, la qüestió és dependre. Besets a tu també.

    ResponElimina
  2. Va ser una molt bona experiència a tots els nivells, professional i personal...besets a les dos...

    ResponElimina

Entrades relacionades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...