dimarts, 17 de juliol del 2012

Treballar els hàbits 7: Anar al bany

El seté hàbit que anem a explicar-vos per a treballar a casa és un que fem cada dia: Anar al bany. L’objectiu és que els nostres fills i filles, des de ben xicotets, tinguen un bon hàbit d’higiene i autonomia personal i aprenguen a anar sols al bany.
Mitjançant una plantilla de dibuixos com els de l'exemple, els nostres fills ens explicaran les passes que s’han de seguir per anar al bany. És convenient que els deixem explicar-ho a ells, per assegurar-se que ho han entés.




Una vegada explicat, es posaran en pràctica els coneixements adquirits. Al acabar el dia, els nostres fills i filles tindran un full de registre en el que, amb l’ajuda i la supervisió dels pares i mares, anotaran si han aconseguit fer correctament l’hàbit que estan treballant, en aquest cas, anar sols al bany. Podran pintar un rotllo de paper cada vegada que segueixen totes les passes dels dibuixos de dalt. Ho han de fer sense ajuda.





Les activitats estan basades en una idea dels quaderns “Acción tutorial en Educación Infantil paso a paso” de Mª José Marrodán Gironés. Ed. Icce i adaptades en el llibre "Activitats de tutoria per a les famílies” del CEIP Puig d’en Valls (Eivissa), on els dibuixos són de Toni Marí Marí “Tirurit” (Eivissa) i la coordinadora és Elena Garcia Morell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrades relacionades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...